Avdeling Ponnyhagen

Avdeling Ponnyhagen (0-3 år)

Ponnyhagen er den nyeste avdelingen i Ze-Bra Steindal Gårdsbarnehage AS, og ble etablert høsten 2007. Avdelingen er en 0-3 års avdeling med plass til 14 barn i alderen 0-3 år. På avdelingen er vi 5 ansatte, 1 pedagogisk leder, 1 barnehagelærer og 3 pedagogiske medarbeidere (tils. 500% stilling).  For mer informasjon om de ansatte på avd. Ponnyhagen  - klikk på fanen "ansatte".

Vi på Ponnyhagen er også mye ute på lik linje som de store avdelingene. Vi bruker barnehageområdet og nærområdet rundt barnehagen hver dag, og vi tar oss en ridetur på ponniene og hestene så ofte vi kan. Ellers er de minste barna også med på alt av dyrestell. Barna er veldig opptatt av at dyra har det bra.

Ellers prøver vi å bruke vannrommet i barnehagen på ukentlig basis. De minste barna i barnehagen elsker å leke med vann!

Vi er planter og sår, og har egen kjøkkenhage og drivhus som er i flittig bruk i sesongen.

Vår visjon på liten avdeling er: Ikke ha begrensinger, men se heller mulighetene.

"Jeg er ikke liten jeg, jeg er akkurat passe stor der jeg fyller hele meg fra tå til topp."

( 09/01/2018 )
Spennende med insekter!