LÅVEN

Avdeling Låven (2-6 år)

Avdeling Låven ble etablert som avdeling nr. 2, og åpnet høsten 2005. Låven er en 2-6 års avdeling. På avdelingen er det 3 voksne: 1 pedagogisk leder og 2 pedagogiske medarbeidere / assistenter i grunnbemanningen. I tillegg til grunnbemanningen kan det enkelte år være ekstra bemanning i forhold til barn med ekstra behov.              I tillegg har også avd. Låven 1 person fast utplassert i arbeidstrening - med ca. 50% stilling. Mer informasjon om de ansatte på Låven finner du under fanen "ansatte" på hjemmesiden.

Som regel starter vi dagen med en samling etter frokost før vi kler på oss og går ut. Vi går ofte på tur, enten i skogen, Randabergfjellet eller andre turmål. Vi er også ofte ute og rir, og alle ungene står ivrig i kø og venter på tur. I lunsjtiden går vi inn igjen og har samling og spiser mat, før vi igjen går ut. Vi har selvfølgelig noen dager der vi er inne også - det er kjempestas, og alle synes det er kjekt med lekegrupper!

Ute har vi ansvar for å stelle, mate og kose med smådyra. Det er minigrisen Nøffi, marsvin, ender og høner. Avdelingene rullerer med ansvaret for stell av smådyra. Det synes vi er helt topp! Det er stor stas å få kose med smådyra!

Dette var litt om oss. Hjemmesiden er under stadig arbeid så følg med på oppdateringer! Velkommen til alle nye barn og foreldre høsten 2015.

( 13/09/2015 )

Ansatte: