OM ZE-BRA STEINDAL GÅRDSBARNEHAGE A/S:

Ze-Bra Steindal Gårdsbarnehage A/S, åpnet med en 3-6 års avdeling høsten 2004. Barnehagen har nå utvidet til 3 avdelinger med totalt plass til 56 barn på hel plass. . Ze-Bra Barnehage har 2 stk    2-6 års avdelinger, og 1 stk. 0-3 års avdeling. Barnehagen er privat, og eies og drives av Tone Gribbestad Hetland, som et vanlig norsk registrert aksjeselskap. Ze-Bra Steindal Gårdsbarnehage AS er pr. i dag Randabergs eneste gårdsbarnehage, og har fantastisk beliggenhet direkte på idylliske Steindal Gård på Tungenesveien 83C.

For å søke barnehageplass i Ze-Bra Steindal Gårdsbarnehage, går en inn på Randaberg Kommunes nettsider og klikker link til søknad om barnehageplass. I Randaberg har private og kommunale barnehager samordnet opptak med felles søknadsfrist pr. 15. februar og 15.juni hvert år.

Her på Steindal Gård har barnehagens barn full tilgang til alle gårdens dyr. Her er bl.a rundt 20 ponnier/ hester, kanin, høner, ender, katter, marsvin etc. Barna får delta på stell av dyra på gården, og de får ri på ponniene / hestene. I skogen ved gården har vi en flott grillhytte, og egen grue. Vi er mye ute, og ofte på tur!

Ze-Bra Steindal Gårdsbarnehage har pr 1.oktober 2015 besatt samtlige av sine pedagogstillinger med kvalifiserte barnehagelærere, og her er totalt 14 engasjerte ansatte som daglig jobber for at barna skal ha en meningsfylt og god hverdag. Vær velkommen som søker, og ta gjerne kontakt med styrer Tone G. Hetland dersom du har spørsmål.

For mer detaljert informasjon viser vi til vår årsplan som ligger inne på denne hjemmesiden. Her får en litt dypere innblikk i hva vi har av satsingsområder og pedagogiske målsetninger.

Tlf. kontor/ sentralbord: 51 41 06 47/922 59 822

E-post:post@zebrabarnehage.no