Opptak

TRENGER DU BARNEHAGEPLASS ?

Søknadsfristen er 15.februar hvert år. Søk via foreldreportalen via  Randaberg kommune sin nettside.

Private og kommunale barnehager i Randaberg Kommune har samordnet opptak, dvs. at alle som ønsker barnehageplass, må søke elektronisk.

Merk at alle barnehagesøknader "nullstilles" i datasystemet pr. 31.12 hvert år, og søknaden må derfor oppdateres dersom den skal opprettholdes som aktiv videre.

Ze-Bra Steindal Gårdsbarnehage tilbyr 100% plasser. Åpningstiden er klokken 07.00 - 16.30 alle ukedager - året rundt. Helligdager, julaften, nyttårsaften og 5 planleggingsdager pr år er det stengt.

Alle er hjertelig velkomne til en liten omvisning i vår flotte gårdsbarnehage. Ta kontakt : tone@zebrabarnehage.no/ 922 59 822.

( 15/01/2021 )